თარიღები: 03 აპრ - 01 მაის
მდებარეობა: თბილისი
დასაქმების ფორმა: სრული განაკვეთი
გამოცდილება: 2 - 3 წლამდე
ენები: ქართული ინგლისური რუსული
ელ. ფოსტა: hr.tbilisi@radissonblu.com
ტურიზმი/სასტუმრო/რესტორანი/კვება:  მზარეული

Advertisement title: Commis
Provided By:Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi
Deadline:May 04, 2018

 

The candidates we are looking for should have experience in a field,  good cooperation skills, direct and trustworthy communication skills and should be extremely customer oriented.

 

Main Duties and Responsibilities

  • Prepares and properly garnishes food orders as they are received in accordance with recipes and proper plate presentation
  • Prepares sauces, soups and hot entrees
  • Sets up for lunch and dinner according to Chef de Partie’s instruction
  • Follows proper safety, hygiene, and sanitation practices
  • Ensures readiness at all times

 

General requirements:

  • At least 2 year experience in similar position
  • Service Minded and enthusiastic
  • Guest oriented;
  • Flexible to work different shifts
  • Conscientious;
  • Open minded and eager to learn
  • Team Spirited
  • Possess a good level of English and Russian

 

How to apply:

Applicants interested in this position and whose qualifications match the requirements are welcome to send their CV in English with a picture to  hr.tbilisi@radissonblu.com and state the position title in the subject line.
 

Only short listed candidates will be contacted.

მსგავსი განცხადებები
Executive Chef in Borjomi-შეფ-მზარეული ბორჯომში

სასტუმრო ბორჯომი ლიკანი


03 აპრ - 01 მაის

Pastry Chef

Radisson Blu Iveria Hotel


03 აპრ - 02 მაის

დამლაგებელი /მზარეული

საბავშვო ბაღი ნევერლენდი


28 მარ - 26 აპრ

დამლაგებელი/მზარეული

რესტორანი ღვინის გზა


23 აპრ - 22 მაის

დამლაგებლი/მზარეული

Hilltop Tbilisi


04 აპრ - 03 მაის

დილის საუზმის მზარეული

RED LINE


28 მარ - 26 აპრ

დილის საუზმის მზარეული

სასტუმრო დოესი


12 აპრ - 11 მაის